Hmmm..pagi2 lagi dah dapat mesej ni:

“TAHNIAH”. No SIMcard anda mendapat RM30,000.00 dari “Coca- Cola” No PIN” DT2547 Nampak di TV3 semalam pukul 23.00 Sila Calls Office: 017-893-5257 Terima kasih

HAHA…yelah tu, sorry ye, Tipah Tak Tertipu. Baik no hati nak bagi aku duit 30k free cam tu je. Sorry ye, I believe in nothing free in this world. Ada orang kata, ada yang free, “the air”..udara yang kita hirup. Lagi 1, glamour sangat la number phone aku ni, sampai keluar kat TV3. Lain lah kalau aku ada minta derma or cari orang hilang ke.

Apakah??

error: Content is protected !!