Semalam aku balik kerja awal, petang pukul 6 lebih aku dah balik. Selalunya malam baru aku balik. Konon-konon balik awal, ingatkan dapat lah spend time dengan blog lama sikit, sekali je, perasaan aku terus bertukar kepada sedih yang amat, lappy aku keluar background hitam je, dengan tulisan putih “Time-of-day clock stopped”.
Aku bukannya pandai pomen komputer, so terpaksalah cari yang pakar. Jadi, aktiviti berblog tergendala buat sementara. Tak tahu bila boleh aktif semula. Depends pada sejauh mana aku dapat cari doktor yang cekap untuk merawat penyakit lappy aku tu. Memang sejak awal 2010 lagi dia dah mula menunjukkan syptom2 sakit.
Huhu…aku yang teramat sedih dan hiba kala ini. Ni curi2 berblog lunch hour. 15 minit je boleh online.

error: Content is protected !!