Yezza…Salam, semua. Aku kini datang lagi mencorat dan mencoret di blog aku ini. Setelah semalam aku berpuasa dari mengepos entry, hari ni aku nak conteng sikit kat sini. Kali ni aku nak join giveaway lagi. Lama dah ni aku tak join giveaway. Lately ni aku agak busy sikit. Ngeh2..busy mencari kerja. Ahaks! (nak menggediks sikit..sikit je..).

OK, kali ni aku join giveaway yang dianjurkan oleh mama kepada 3 orang hero ni

dan

Mama yang sangat menyayangi keluarganya ni nak bagi hadiah ni 

pearl bracelet( original pearl), 1 box milk mask ( 4 pcs), 1 bottle of cheery blossom mist

bag organizer

Menarik kan? Jom join. Alaa..orang dah nak bagi free, join je. Manalah tahu, tiba-tiba terbertuah, kan. Dapat lah menang hadiah-hadiah tu. Belum cuba belum tahu.

error: Content is protected !!