Salam..tiba-tiiba je rasa nak jawab tag pula. Ni la 1st time aku jawab tag. Ada lagi tag-tag yang aku tak jawab lagi. Nantilah, karang-karang bila-bila rasa nak jawab, aku jawab lah,ya. So ni tag dari Fit…tajuk si Fit ni, memang gempaq. Aiseh, Fit..bila sebut F je, memang tu je ke yang Fit ingat? Ish ish ish…dahsyat juga Fit ni ek.

OK lah, ni Rules And Regulation tag ni:

it’s harder than it looks
copy this to your own notes,
erase my answer
enter yours,
tag twenty (20) people
use the first letter of your name to answer each of the following questions,
they have to be real, nothing made up if the person before u had the same first initial, u must use different answer,
u cannot use any words twice and u can’t use your name for the boy/girl name question.
tak sudi pun pandang aku..huhu ^_^.

what is your name: Sya Isya
a four letter word: Sasa
a boy’s name: Shah Rukh Khan…Hai..my name is Khan!
a girl’s name: Sharifah Amani
an occupation: Setiausaha
a colour: S? Ada ke? Habaq mai..den tak tau…
something ur wear: Shoe
a food: Soto
something found in the bathroom: Sabun
a place: Selangor
a reason to being late: Sleepy…arghh. Malasnya nak bangun pagi pi kerja
something u shout: Sah, memang kau ngok ngek!!
a movie title: Sembilu…huhu..warga suri rumah suka layan cerita ni
something u drink: Sirap limau..nyum! nyum!
a musical group: Scorpion…what u give, u get back!
an animal: Siput
a street name: Sri Bahagia
a type of car: Saga

Ahaha..sonang ajo ni. Den jawab laju je. Cewah! Tiba-tiba nak berlagak sat.

OK, siapakah mereka yng jadi mangsa tag aku ni? Jom terjah mereka:

Eca > Hamik kau, Sya pula tag Eca..2 tag Eca tu nanti la Sya jawab, ya.
Aurikelsan > Kalau dah siap thesis tu, jawablah tag ni, eh. Kalau belum siap lagi, takyah jawab, tau

p/s: OK, suruh tag 20, ya!. Aku dah buang ‘0’ kat belakang tu, tinggal 2 je. ^_^.  Miahaha..(pinjam ketawa Melz, jap).

error: Content is protected !!