Tengah sakit kepala pun, sempat lagi aku join giveaway ni. Due hari ni pulak tu. Baru je terbaca pasal giveaway ni.

Sara nk buat giveaway ni sempena birthday sara yang akan tiba tak lama lagi…so aku pun dengan berbesar hatinya sudi join dan memeriahkan lagi giveaway ini!!! Dengan hati yang ikhlas juga, aku mendoakan agar Sara sejahtera sentiasa hendaknya.
Sara, birthday Sya pun baru je lepas, Sabtu hari tu. Birthday Sara bila, ya?

error: Content is protected !!