Wokey…laa ni aku nak jawab tag pula. Kali ni tag dari Eca. Si Eca ni ngelat tau. Dia kata tak kisah kalau bila-bila aku jawab tag ni, tapi bila aku tag dia, dia tunggu aku jawab tag dia dulu, baru dia nak jawab tag aku.
Okeylah, memandangkan aku ni sememangnya baik hati dan tak nak kecewakan pengomen tegar aku ni, aku jawab dengan hati yang besar.

Adakah anda happy?

Not so happy. Still tak dapat kerja baru lagi. Hari tu dah gi interview, tapi rasa macam berat hati pula nak keje situ.

Kenapa anda happy?

Tak berapa happy, so tak yah jawab soalan ni.

Apakah benda yang boleh buat anda happy?

Dah dapat kerja baru yang lagi best, wages lagi lumayan, barulah aku happy. Happy bila hati senang dan tenang. Tenang lagi mendamaikan.

Pernahkah anda menerima tag?

Yeah, pernah dapat. Dari sape lagi kalau bukan dari si Eca ni. Sangat rajin tag aku. Hatoooiii…aku ni dah masuk dalam list senarai wajib mangsa tag dia. Tapi tak pe, aku tak kisah. Tu menunjukkan aku ada dalam ingatan dia. Lagi 1 tag dari Fitrihadi.

Nyatakan warna yang anda suka

Buat masa ni tak de warna yang aku suka. Aku cepat bosan, so memang tak pernah setia dengan 1 warna. Sentiasa bertukar-tukar.

Senaraikan 5 orang untuk anda tag.

Nasib baik minta 5 je. Kalau korang ni free dan rasa nak jawab, silalah jawab ya. Boleh tambah koleksi entri.

Nyatakan sifat orang yang anda tag

Mereka-mereka ini rajin update blog.

Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

Aku happy dengan apa yang ada sekarang. Tapi ada lagi yang aku nak tak dapat lagi. So, kalau dah dapat tu, aku akan jadi lebih happy.

p/s: Tiba-tiba tag ni dah jadi luahan perasaan aku pula.

error: Content is protected !!