http://muaturunsini.blogspot.com/2010/06/free-download.html

Anda selalu berblog walking? Penat nak klik dari 1 blog ke 1 blog?. Kini, tak perlu susah lagi!. Software untuk blogwalking kini sudah wujud. Thumbs up kepasa anak muda tempatan, pakcik husen, kerana berjaya menghasilkan software ni.
Ada 50 buah blog dalam software ni. Jom dapatkan software ni secara PERCUMA. Cuma perlu klik je kat banner di atas ni, dan anda boleh lah download dan menggunakannya pada bila-bila masa.
Kelebihan menggunakan software ni:
1. Ianya PERCUMA. Tak perlu keluar duit sesen pun.
2. Jimat masa untuk korang berblogwalking (dah siap2 ada 50 blog dalam ni)
3.Boleh up trafiik. Kalau dah 50 blog korang terjah dan tinggalkan jejak, 50 blogger juga lah mengenali korang.   

So, apa tunggu lagi? Jom download sekarang!.

p/s: kalau korang ada apa-apa masalah menggunakan software ni, boleh tanya kat sini (link direct empunya software).

error: Content is protected !!