Salam, semua. Alkisahnya semalam aku ada terjumpa pasal domain free ni kat beberapa blog masa aku berblog walking. Jadi ni aku nak mencuba nasib la. Ada rezeki aku, dapatlah aku domain free. Tak salah mencuba. kan.
Macam best je juga kan, kalau boleh pendekkan URL ni. Dah lah akumerpatiputih, orang nak taip pun panjang. Pastu selalu je orang taip merpatiputih. Dulu aku memang nak guna merpatiputih, tapi tak available. Uhuhu…
OK, kalau korang nak tahu lebih lanjut, klik sini, k.

error: Content is protected !!