Salam,semua pembaca kalian. Malam tadi blog aku telah menjalani pembedahan plastik sebanyak 2 kali. Setelah menjalani pembedahan plastik yang pertama, semalam.
Jom ikuti perkembangan pembedahan plastik ni.
Semalam, sesuatu telah berlaku ke atas blog aku. Jadi aku terpaksa tukar templete blog kepada template sementara. Jadi begini rupanya:

Balik dari kerja, aku rasa macam tak puas hati je dengan template ni, so aku pun godek2 template. Tapi malas nak surf kat internet cari template, so aku just guna default template blogger. Dan siap2 berangan nak try buat header sendiri. Tapi, takde idea la pula. Last2 dia jadi cenggini.

Hmmm..hampeh, serabut bin serabai. Serabut kepala aku tengok blog aku ni. Dengan rasa tak puas hatinya, aku try gak surf, cari template. Ronda punya ronda, terberkenan dengan yang ini.
Macam yang korang tengok sekarang, lah. Amacam? Ada OK? Sila berikan pandangan anda. Boleh aku buat improvemnent nanti. Ni aku tak habis setup lagi…udah2, aku kena keje esok, kalau esok hujung minggu lain citer la, stay up sampai subuh pun tak pe.

error: Content is protected !!