Gatal! Gatal!
Haaaa…gatal, gatal, memang aku tengah gatal sekarang ni. Gatal sangat-sangat. Bila dah gatal, ginilah jadinya. Tah mana yang silap, apa yang tak kena, aku pun tak tahu, tapi aku memang tengah gatal ni.
Gatal, gatal, gatal. Tangan aku gatal, mata aku gatal. Aku tak puas hati dengan template yang sedia ada ni.

Mata aku gatal tengok template blog ni lari dari tema. Dah tu, aku rasa header tu, macam bukan aku je. (Memang tu bukan gambar aku pun). Tapi maksud aku di sini, yelah, karakter header tu, bukan karektor aku. Jadi, dari pagi tadi, dengan gatalnya, tangan dan mata aku ni dok mencari template. Punyalah banyak template yang aku tengok kat internet, last-last aku pakai je template yang ada kat blogger ni.
Jeles! Jeles!
Selama ni, aku memang jeles yang amat, tengok blogger lain ada header cun-cun. Aku pun nak juga. Dah lama aku kepingin ada header sendiri. Aku install photoshop, tapi, bila aku klik je kat photoshop tu, tak de apa2 pun yang keluar. Hampeh tul. Tak tahu nape.
Jadi, tah macam mana, dengan gatal tangannya, aku letak gambar ni sebagai header blog aku. Harap-harap dia match dengan tema HIDUP ADALAH ANUGERAH.
p/s: Kawan-kawan, template blog ni belum habis dihias lagi. Memandangkan sekarang aku kena pulang ke kampung, jadi kerja menghias diberhentikan seketika. Tolong komen sikit, cat dan perabot baru rumah aku ni. InsyaAllah, malam ni, aku akan sambung menghias. Pendapat kalian, akan aku ambil kira dalam aktiviti menghias ni.

Balik kampung…ooooo…balik kampung..

error: Content is protected !!