Tadi aku dah taip entry panjang-panjang sebab semalam tak sempat update blog. Tah macam mana, tangan aku terlanggar touch pad masa menaip, lesap terus semua yang aku taip, yang tinggal hanyalah signature je. Dan, draft pula auto save, jadi bila semua yang aku taip lesap, dia terus save, so dia save signature je lah.
KAH! KAH! KAH! KAH! KAH!. Ni je lah yang aku boleh buat sekarang ni. Malas pula nak taip balik apa yang aku dah taip tadi. Dah terencat dah. HA! HA!

Smiley

p/s: Adakah kalian akan taip semula entry yang tiba-tiba lesap ketika kalian sedang menaip? Atau aku seorang je yang mengalami keadaan ni?

Yeay, nak balik kampung!

error: Content is protected !!