Alamak! Hari ni dah 11 haribulan. Tinggal 3 hari je lagi untuk aku habiskan quota broadband aku ni. Setiap bulan aku langgan untuk quota 3 GB, tapi la ni, baru 1,7 GB je aku guna. Rugi kalau aku tak over usage. Hari ni je lah peluang untuk aku habiskan quota ni, kena layan cerita online ni, kalau tak memang tak boleh habis quota ni. 

Huuu..macam mana nak habiskan ni? Nak download apa ya? Tapi aku dah tak boleh download lai dah, hard disk aku ni pun, dah nak penuh. Kang lappy aku slow semacam pula.

  
Cadangan, cadangan…cerita apa nak layan?

error: Content is protected !!