Yee haa…Kulit blog ni dah bertukar lagi. Huish! Memang gila template betul aku ni. Tahla..mungkin sebab aku ni jenis yang cepat bosan. Tapi kan, template ni aku tak habis adjust lagi.
Template ni mempunyai 1 kelemahan yang amat besar, iaitu tiada footer. Hadoi! Pening aku dengan kod-kod HTML yang berselirat apabila aku buka page element. Setakat ni jelah aku sempat susun layout blog ni. To be continue di lain hari, apabila aku ada kelapangan nanti.
p/s: Sedang mencari cara untuk tambah footer. Tapi setakat ni, aku baru jumpa yang untuk tambah 2 atau 3 column footer untuk template yang sedia ada footer. Bagaimana pula kalau nak tambah footer untuk template yang tak ada footer langsung?
p/s/s: Tak tahulah nape, banyak-banyak template dalam koleksi simpanan aku, boleh pula template ni yang aku pilih. Tak de footer pula tu!. Huhu..

error: Content is protected !!