Dah lama aku tahu pasal GA ni. Time tu rasa macam tak nak join. Then, malam semalam terbaca lagi pasal GA ni kat blog Mashimaro, tiba-tiba rasa macam best je. Nak join lah. 10 minit kemudian, rasa macam tak nak join pula. Lepas tu, hari ni, tiba-tiba rasa macam nak join pula. Erm..join je lah, bukan rugi apa pun kan. Tarikh tutup hari ni jam 11.59, masih sempat untuk aku join.
Dunia Dayat nak bagi domain percuma selama setahun untuk pemenang GA ni. Nak join GA ni pun senang je, hanya perlu lakukan langkah-langkah berikut (aku copy paste dari Dunia Dayat):
  1. kena jadi follower blog ni (kalau follow di facebook dan twitter sekali pun ok juga)
  2. Letak banner contest ni dalam entry korang
  3. Link kan entry ini ni dalam entry yang akan anda buat.
  4. Letak link duniadayat.com dalam blogroll/bloglist.
  5. Nyatakan domain yang anda kehendaki (pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya)
  6. Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini.(lebih pun tak apa)
  7. Pastikan domain yang dipilih masih available.
Dengan lafaz basmallah, aku sertai GA ini dengan memilih domain akumerpatiputih.com.

Mangsa tag dari aku ialah:
KLIK SINI UNTUK JOIN.
CEPAT! SEBELUM 11.59 MALAM NI.
SYARAT TAK SUSAH, SENANG JE.
UNTUNG-UNTUNG BOLEH MERASA DOMAIN FREE =)

error: Content is protected !!