Alhamdulillah, sungguh aku tak sangka yang aku boleh dapat duit raya dari Eyriqazz dan Alisya. Ni adalah 1st time aku menang giveaway.  Selalu aku join GA asyik tak menang jer. Walaupun dapat saguhati, tapi aku tak kisah. Aku tetap suka. Rezeki lah juga tu, kan.

Hadiah yang ditawarkan:

RM10 Cash/RM10 top up or 10 GTO Pointz (Pilihla sendiri ya yang mana menepati citarasa)

Dan pilihan aku:

RM 10 cash. Sebab telefon aku pakai bil.
Thank you Alisya! If ada lagi lain kali, pilih nama blog untie lagi eh!
Thank you very much to Cikgu Iman. Moga murah rezeki Cikgu, buat lagi GA seperti ini, dan bagi Sya menang lagi, eh 😀 hehe

error: Content is protected !!