Tadi, aku terkejut tatkala melayangkan cursor ke arah perkataan ‘Earning’ di web Nuffnang. Eh! Earning aku berganjak dengan agak banyak. “Dapat kempen earning ke?” Itulah yang terdetik di hati aku.
Apabila aku klik button earning tu, senyum seindah suria terukir di bibirku. Alhamdulillah, setelah sebulan blog ni tak mendapat earning dari kempen, akhirnya aku dapat juga merasa sekali lagi earning dari CTR ni. Bukan 1, tapi 5 sekaligus. Best nya. Maklumlah, dah lama tak dapat kan, sekali dapat berderet 5 terus, mestilah seronok. Lebih-lebih lagi hari ni bukan hari Isnin. Maka jadilah ia 1 ”Surprise!”

Thanks Nuffnang, love U. Nanti bagi lah lebih banyak lagi, eh.

Psssttt: Kelmarin dapat 1 BE baru (AMP Hitz.FM), semalam pula dapat 5 kempen earning. I like! Semakin hari semakin ku sayang Nuffnang.

error: Content is protected !!