Pada malam hari yang sejuk ini (sebab hujan di luar sana), aku berkeliaran di dashboard melihat-lihat dan meninjau di sana dan di sini. Dah lama tak melakukan aktiviti blowalking ni. Dan sekian lama juga aku tak berkunjung ke rumah kawan-kawan. Apa khabar ya, kawan-kawan aku semua?.
Sedang berjalan dan meninjau sana-sini, mataku tertarik pada 1 papan tanda di rumah adikku yang seorang ni, yang bernama Faiz. Salam, Faiz, lama akak tak singgah rumah Faiz kan. Tapi tak pe, Faiz tahu sebab-musababnya kan?. Papan tanda di rumah Faiz mengenai “Blog review yang dilakukan oleh blog Gnesop” benar-benar menarik perhatian aku. Hehe..yezza..aku memang suka join bab-bab review ni. Kalau orang nak review percuma ni memang aku suka. Tapi percuma pun, mestilah percuma bersyarat, kan.

Nak tahu syarat-syaratnya? Jom intai di blog Gnesop. Mudah sahaja, semudah ABC. Anda hanya perlu klik banner meriah yang berwarna-warni di bawah ini!. (Ewah! Macam iklan la pula. =)

Jika anda menyertai program review ini, blog anda bukan sahaja mendapat liputan daripada review yang dilakukan, malah anda berpeluang untuk memenangi hadiah cabutan bertuah yang semestinya istimewa (seperti yang dijanjikan oleh Bro Gnesop), di mana, cabutan akan di lakukan setiap akhir bulan untuk semua blog yang terpilih menyertai program review ini. So, apa tunggu lagi!
JOM! JOM! JOM! JOM!
JOM JOIN BERAMAI-RAMAI!!

error: Content is protected !!