Ahaks! Ni lah yang dinamakan trafik tangga. Elok jer dia turun macam tangga. Sebab apa dia naik, aku tahu. Sebab apa dia turun pun aku tahu. Buat masa ni, biarlah dia macam tu. Sebenarnya, aku lagi suka trafik yang konsisten. Walaupun 100 UV je sehari, tapi macam tu lagi best. Daripada trafik tangga macam ni. Tapi tak pe lah. Slow-slow kayuh je. Tak nak kejar trafik sangat pun, nanti gila aku jadinya.

Psssttt: Nak balik kampung berhari raya. Ahaks! Dah tengahari baru nak balik. Huhu…Aku sambung cuti, selasa depan baru masuk kerja. Yeay! Ho ho ho…balik kampunggggg……

P/S: Aku baru tukar template ni. OK tak?. Bagi pandangan sikit, kalau ada yang bermasalah ketika blog ni (sidebar berterabur ke), bagi tau ek.

error: Content is protected !!