Sekali lagi aku menyertai segmen di blog Ben Ashaari iaitu segmen Blog Oh Blog:

Usia anda berblog
11 bulan
Siapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
Tiada sesiapa. Dapat idea nak buat blog apabila membaca blog ni
Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog
Dulu, sebelum ada blog, yang ada dalam kepala  ni bila dengar perkataan blog ialah ‘tempat orang ceritakan kisah peribadi’.
Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
Pembaca
Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT
Tak tahu macam mana nak terangkan. Bawa je dia duduk depan laptop ni, lepas tu buka blog ni, suruh dia tengok dan cakap kat dia, “Inilah blog”.
Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda?
Iya. Blog memang mampu mempengaruhi kehidupan seharian aku. Kenapa? Sebab blog ni jadi peneman aku dikala aku kebosanan. Dah bosan tak tahu nak buat apa, ngadap je blog. Kalau bosan juga, aku layan cerita korea. Miahaha..
p/s: Erh..tak tau la entri ni diterima ke tak oleh Ben, dia kata due date hari ni, tengahari, tapi tak tahu pula pukul berapa. Harap diterima lah ye, En. Ben.


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!