Yeah! Aku nak baca buku “Buat Duit Dengan Blog” ni. Blog memang boleh menghasilkan duit kalau kena pada caranya. Kalau aku tahu cara sebenar dan cara yang betul untuk menjana duit dengan blog, InsyaAllah, mungkin aku akan dapat lebih lagi RM hasil dari blog.
Setakat ni aku berblog biasa-biasa je. Belajar sendiri, sikit-sikit dari blog-blog otai. Kalau ada panduan dari A-Z lagi bagus, kan. Mesti ada lagi banyak ilmu berblog yang masih aku tak tahu. Sambil-sambil suka-suka berblog untuk mengisi masa lapang, mungkin aku berpeluang menjana pendapatan yang lumayan. =D
Buku ini akan jadi panduan untuk aku menjana pendapatan dari blog.
*******
CONTEST SIAPA NAK BUKU “BUAT DUIT DENGAN BLOG” 
oleh 


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!