•Dari manakah korang kenal blog Dauspozi.com?
Dari Gengblogger kalau tak silap.

•Kenapa korang nak join blog list Dauspozi.com?
Saja je nak tumpang glamer adikku sayang Dauspozi..Biahaha..tiba2 je panggil ‘adikku sayang’..
OK, tadi tu jawapan main-main. Ni jawapan serius. Sebab boleh beratkan blog Dauspozi sambil boleh promote entri terkini juga. Untung-untung boleh dapat trafik, kan.

Apakah tujuan sebenar korang menulis blog?
Nak share ilmu yang ditimba. Cewah! Pernah buat entri pasal niat asal berblog ni.

Siapakah 3 blogger yang menjadi sumber inspirasi korang?

1. Dauspozi (nak bodek ni..ekekeh =D)
    =>  Sebab dia ni budak kecik lagi tapi ada blog yang mantap giler. Peminat pun ramai (dalam   nada jeles).

2. Eyriqazz (Great Teacher Iman)
    => Sebab dia berblog dengan auranya yang tersendiri

3. Kujie (Blogger makcik-makcik yang memang best)
   => Berblog dengan sentuhan seorang ibu. Terasa lain bila baca entri-entri Kak Jie.

********************
Promosi percuma!
Jom Join Bloglist kat Dauspozi.com


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!