Khairul Fahmi Che Mat. Nama yang menjadi sebutan dan kegilaan ramai sekaran ini. Namanya bukan sekadar disebut-sebut oleh warga Malaysia,  tapi juga disebut oleh pemain bola sepak dunia. Jadi, tak salah kalau nak kata sekarang ni Fahmi dah terkenal di seluruh dunia. Ketangkasan beliau paling ketara pada perlawanan akhir ke-2 malam tadi ketika menyelamatkan sepakan penalti Utina bagi merebut Piala AFF Suzuki. Sepanjang berlangsungnya Kejohanan Piala AFF Suzuki ini, hanya 2 gol sahaja terlepas dari kawalan beliau. Mantap! Memang mantap. Fahmi jugalah yang menyebabkan Kelantan menang kerana gawangnya sukar untuk diceroboh.
Lelaki pasangannya perempuan. Jadi, siapakah gerangannya pasangan Mr. Khairul Fahmi kegilaan ramai sekarang ni?. Ok, ni dia orangnya, gadis yang bertakhta di hati penjaga gawang Malaysia yang sangat cekap ni. Elia namanya.

Mamam pizza, ya Elia..
Wokey. Dah kenal orangnya, jom kita kenal blog Elia pula. Blog ni famous amous terus penangan si KFCM ni. Iyalah kan, KFCM dah glamer. Blog ni pun glamour terus. Kalau nak tahu mesej-mesej sayang Fahmi kepada kekasih hatinya, ada di blog ini. Aku dah baca beberapa entri juga dalam blog gadis berjari runcing ni. Cara penulisan yang sempoi dan catchy! Best untuk di baca. Jom terjah!

Klik SINI untuk terjah blog GF Khairul Fahmi Che Mat (KFCM).

p/s: Blog best. Orang pun suka follow. Yup! Aku pun dah follow, sambil-sambil boleh skodeng Fahmi. Ngeh2.. (“)>.<(“)


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!