Seperti yang dijanjikan pada entri sebelum ini, inilah senarai follower blog ni yang masuk bertanding dalam Blog Baru Plihan Malaysia 2010. Jom terjah dan undi mereka!.
No. 252 (Kumpulan 7)

Klik untuk terjah blog ini
No. 369 (Kumpulan 10)
Klik untuk terjah blog ini

klik untuk terjah blog ini

Mungkin ada lagi dikalangan follower blog ni yang tercalon dalam Blog Baru Pilihan Malaysia ni. Tapi, setakat dalam 80 buah blog yang aku dah skodeng, baru jumpa ni 3 je. Hajat di hati nak berkenalan dengan semua follower blog ni yang baru 198 orang ni, tapi nampaknya hasrat ni terpaksa aku pendamkan sahaja buat sementara waktu ni, sebab broadband aku dah nak menghampiri limit yang dibenarkan. Slow sangat loading nya dan ini menyebabkan proses blogwalking aku sering tergugat.
Jadi, mana yang sempat aku terjah je lah yang dapat aku senaraikan. Kalau ada dikalangan anda yang follow blog ini dan tercalon dalam BPM ni, bolehlah tinggalkan URL diruangan komen dan akan dimasukkan sekali URL anda di sini. 
Akhir kata, kepada semua peserta:
SELAMAT BERTANDING! GOOD LUCK UNTUK ANDA SEMUA!
CARA UNTUK MENGUNDI:
Untuk mengundi mereka, anda perlu mengingati nombor mereka dan nombor kumpulan di mana mereka tersenarai. KLIK SINI untuk membuat undian.
Selamat mengundi!.


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!