Malam tadi berlangsungnya Majlis Anugerah Skrin 2010 bagi menghargai hasil karya penggiat seni tanah air.  Walaupun ada yang menyatakan bahawa Majlis Anugerah Skrin ini membosankan seperti kebiasaanya, tapi majlis yang diacarakan oleh Varnida Imran dan Awal Ashaari ini berjalan dengan lancar dan jayanya.
Berikut adalah senarai penuh pemenang Anugerah Skrin 2010. 
Rancangan realiti TV terbaik:
Showdown 2010

Lakon layar terbaik kategori filem:
Evolusi KL Drift 2
Shamsul Yusof

Drama komedi terbaik:
Simpang 3

Lakon TV terbaik:
Antara Garisan

Program hiburan terbaik:
Anugerah Bintang Popular

Pelakon pembantu wanita terbaik drama:
Fadzilah Mansor
Sebelum Akhirat

Pelakon pembantu lelaki terbaik drama:
Isma Yusoof
Antara Garisan

Pelakon pembantu wanita terbaik filem:
Nor Fazura
Pisau Cukur

Pelakon pembantu lelaki terbaik drama:
Aaron Aziz
KL Drift 2

Rancangan bual bicara terbaik:
RTM: Isu khas Gaza Palestin Kami Bersamamu

Laporan khas / berita terbaik:
Aduan rakyat berbumbung langit

Videografi terbaik drama:
Datang Bulan

Pelakon wanita terbaik filem:
Sharifah Amani
Mualaf

Pelakon lelaki terbaik filem:
Bront Palare
Belukar

Pelakon wanita terbaik drama:
Nor Khiriah
Antara Garisan

Pengarah terbaik filem:
Yasmin Ahmad
Mualaf

Pengarah terbaik drama:
Murali Abdullah
Sebelum Akhirat

Rancangan muzikal terbaik:
TV3 Anugerah Juara Lagu 24

Anugerah Yasmin Ahmad:
Shaheizy Sam

Drama rantaian terbaik:
Nur Kasih

Filem terbaik:
Mualaf

Drama terbaik:
Antara Garisan

Dah tahu siapa yang menang, jom cuci mata tengok para artis tanah air memperagaan pakaian mereka malam tadi. Aku ambil gambar ni dari RedMummy. Ni semua gambar hasil karya Mr. Sirman a.k.a suami Red Mummy.

Sikit je gambar? Nak tengok gambar yang lain-lain?. Klik SINI
p/s: Suka tengok fesyen-fesyen artis yang tampil pada majlis anugerah. Macam-macam fesyen diorang pakai. Yang pelik-pelik bin ajaib pun ada. Tapi aku suka tengok fesyen yang sopan dan simple. Malam tadi aku tengok, ramai juga yang berpakaian sopan.

Sumber keputusan: Lelaki kacak, maskulin


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!