Kali ni aku nak join contest dari Aisyah dan Izzah pula. Jom usyar syarat2 mudah contest ni.
SyaratSyarat :
Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only.
Sya blogger Malaysia yang menetap di Malaysia juga.  
Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ?
Dah follow dah. Tapi nape takde entri lagi kat blog Izzah tu?
Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . 🙂
Ya, Sya ngaku Sya ada blog.
Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini.
Dah buat dah ni. OK tak, cik Aisyah?
Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
OK. Lepas publish entri ni, akan meninggalkan komen di sana.
Hadiah Misteri menanti anda!
Jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiii…
Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut.
WoW! Ramai! 
Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
3 je ke?
Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
OK
Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe .
Kamu, kamu dan kamu semua yang baca entri ni telah menjadi mangsa tag!. Join ya!


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!