Sekali lagi aku men’join’kan diri dalam segmen Mr. Ben yang glamer ni.

1.Letak header blog BEN ASHAARI
   Beres!

2.Bila mula buat blog?
   Blog ni mula dibuat pada 01.01.10 (cantik kan nombor ni)

3.Jumlah follower sekarang ini ..
   Baru 203..sikit ajer =P

4.Berapa trafik harian ?
   Brapa ek? UV tak menentu. Kadang-kadang boleh cecah sampai 600 lebih, 1000 lebih pun ada. Tapi       selalunya 100 lebih je (purata sehari).

5. Sehari berapa entri ?
   Tak menentu juga. depend pada entri apa yang dibuat. Tapi sekarang ni banyak juga entri. Purata, 1, 2    atau 3 entri.

6. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
    Eyriqazz.com. Suka cara Cikgu Iman ni berblog.

Dah, tu je. Sekian terima kasih.

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!