Ngantuk lagi penat. Inilah keadaan aku saat entri ini ditaip. Balik dari kerja tadi, terus pergi rumah arwh mak cik, kenduri tahlil untuk arwah. Pukul 11 lebih baru aku sampai ke rumah sewaku ini. Huhu..penat sangat. Tak cukup rest.
Tapi kan, tangan ni tetap gatal nak ketuk-ketuk keyboard, dan mengada-ngada nak join Segmen # Isi Kekosongan Hati NIR Life Journey ni. OK, aku nak memasukkan diriku dalam kategori yang ke-10, iaitu “Aku Buletin Hangat”. Wahaha..hangat lah sangat buletin yang aku bawa kan ek! Hehe…buletin sukan je lah yang aku selalu bawakan. Buletin lain, bak kata Nujum Pak Belalang “Kadang-kadang”.
OK, Norfa, akak dah join ni. Moga diterima penyertaannya, eh. =D  


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!