Buat pertama kalinya aku join contest gambar bunga. Aku memang suka ambil gambar pemandangan, tapi takdelah fokus ambil gambar bunga. Jadinya, aku pertaruhkan gambar bunga yang aku snap ketika di Beijing April lalu (musim bunga di Beijing). Tapi bunga yang ni kat Malaysia pun banyak, sebenarnya.
Taraaa…ni lah dia!
Sebelum edit:

Selepas edit:

Aku takde lah edit sangat gambar ni pun. Edit sikit-sikit je hanya dengan beberapa klik je. Dah lama tak mengedit gambar sejak meninggalkan bangku Uni. So, tangan tu dah keras sikit lah. Hehe..

Kamera yang aku gunakan hanyalah Canon PowerShot A460. 

Kamu, kamu, kamu dan kamu yang baca entri ni, saya tag anda untuk join contest ni!.
Jom Join! Senang jer.
DUE: NEXT WEEK. SELASA 14 HB


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!