Perlawanan peringkat kumpulan sudah berakhir dan peringkat separuh akhir pula dah pun bermula malam tadi di mana Malaysia tewaskan Vietnam 2-0.
Sepanjang perlawanan peringkat kumpulan, ada banyak gol-gol best yang dijaringkan. Gol jaringan Norshahrul Idlan Talaha dalam perlawanan bertemu Indonesia juga berjaya dinobatkan sebagai ‘Best Goal’. Cayalah!
Jom layan video koleksi gol terbaik sepanjang perlawanan peringkat kumpulan, Piala AFF Suzuki 2010 ni.  
Zaaaassss!!

Gol mana yang menjadi pilihan hati anda?
Pilihan aku? Of course lah pemain negara kita. Hehe..Sokong Malaysia!.


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!