YEHAAA! Dah menang contest mudah ni di Blog Pilihan Malaysia. Hadiahnya, blog aku tersenarai di bloglist Blog Pilihan Malaysia sampai bulan 5 tahun depan (tempoh waktu munkin akan berubah ikut suka hati pengajur).

Memang mudah nak menang contest ni. Ye lah kan, join je dah menang. Hehe..sebab penganjur nak 10 orang, tapi penyertaan ada 6 je, tapi 5 je yang layak tersenarai sebab yang lagi 1 tu langgar syarat. Aku rasa tak ramai yang join contest ni sebab orang tak perasan tentang contest ni disebabkan tempoh contest yang teramat singkat (12 jam je), dan juga mungkin sebab ramai yang dah tersenarai dalam Blog Baru Pilihan 2010. Mereka yang dah tersenarai dalam Blog Baru Pilihan ni, tak boleh join contest ni.
Jadi, masih ada 5 lagi tempat kosong untuk di isi. Ada sesiapa yang berminat nak isi?. Sila tekan SINI.


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!