Eh! Hehe..terperanjat aku tadi masa tengok alexa tool bar yang aku pasang di blog. Tengok-tengok Alexa rank blog ni dah turun bawah 500 ribu. Sangat terkejut dan tak sangka. Ni lah kali pertama alexa rank blog ni bawah 500 ribu.
496,947

Ahaks! Ni lah nombor bertuah blog ni buat masa ni. 496, 947. Ada beberapa nombor dari nombor ni  tertera pada cek Nuffnang pertama yang baru je aku terima minggu ni.  =D
Dalam hal mood berblog tengah merudum ni, boleh la pula ranking alexa ni turun ek. Suka3.
p/s: Erk, tak tahulah boleh turun lagi ke tak alexa rank ni. Nombor Alexa blog ni bukannya stabil pun. Kejap turun, kejap naik. Huhu..  Hopefully, mood bloggng aku boleh naik dengan cepat. Huhu..makin ke laut dah aku ni.
psssttt: Perkembangan blog ni pada permulaan tahun 2011 ni amat memberangsangkan. Tapi dari sei Buffered, boleh la pulak terputus ek. Aiya, Nuffnang! dah tak sayang aku lagi…Uwaa..


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!