GOOGLE DAH UPDATE PR (PAGE RANK). PR NAIK AKHIRNYA..

0 Flares 0 Flares ×
pagerank+google GOOGLE DAH UPDATE PR (PAGE RANK). PR NAIK AKHIRNYA..

Dah lama aku tak dapat berblog dengan bebasnya, sebab modem broadband aku rosak dan tahap kesihatan aku yang tak mengizinkan. Semalam langsung tak dapat jenguk blog waktu malam, broadband dah capai limit punya pasal.

Sementara menunggu kereta aku sedang diservis air-condnya, sempat lah aku mengambil kesempatan berblog menggunakan Wifi yang ada di sini. Tengok-tengok kat dashboard, blogger lain bercerita pasal Google dah update page rank (PR). Aku cebik je bibir bila tau pasal ni. Sebab dah tau dah, memang blog ni corot. PR 0 je memanjang. So, nak check pun rasa malas je.
Tapi tah kenapa, tangan aku ni gatal juga nak check PR blog ni. Oh! Alangkah terkejutnya aku. Macam tak percaya dengan apa yang terpampang di depan mataku sekarang ni!.
check+PR+%2528page+rank%2529 GOOGLE DAH UPDATE PR (PAGE RANK). PR NAIK AKHIRNYA..
PR 1..Hoho! Sangat suka dan excited. Akhirnya, setelah setahun berblog, blog ni berjaya dah pecahkan angka 0 yang dimiliki selama ni. Sukaaaa…sangat. 1st time dapat kan, mestilah suka dan jakun sikit, kan. Hehe…Tak sangka blog picisan cap ayam serama ni pun boleh dapat PR. Walaupun 1 je, tapi OK lah, kan. Lagipun blog ni bukannya gempak pun. Nak dapat 1 pun susah, beb.
Thank you pak cik Google.  I lap U lah! Muah!

Tahniah juga kepada blogger-blogger lain yang berjaya mendapat PR yang lebih tinggi. Aku tahu, ramai blogger yang memang ngetop meletop kebabom! Blogger baru nak belajar bertatih macam aku ni, dapar PR 1 je pun dah cukup suka. Syukur Alhamdulillah.

p/s: Kalau nak check PR, klik SINI.

EF7E31402E32ADBE21C0146FA24231F2 GOOGLE DAH UPDATE PR (PAGE RANK). PR NAIK AKHIRNYA..
Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

1 comment… add one

  • RedBoys

    tahniah ye. blog picisan saya tu bilalah nak naik. huhu.

Leave a Comment

CommentLuv badge