Menurut mstaronline, harga petrol RON97 akan dinaikkan 10 sen berkuat kuasa tengah malam Isnin. Ini bermakna, mulai esok, harga petrol RON97 akan meningkat menjadi RM2.50 seliter (RM2.40 sebelum ini).
Harga bagi petrol RON97 (banyak digunakan oleh kenderaan berkuasa tinggi) tidak ditetapkan kerajaan kerana ia diapungkan mengikut pasaran minyak dunia semasa.

psstt: Ehem…mampu guna RON95 je lah jawabnya…tak boleh dah nak berangan guna RON97 ni. Makin naik je harganya. Jauh beza tu dengan harga RON95.. Dush!

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.
error: Content is protected !!