Uwaaa…Isk isk uwaa… Nuffnang dah tak sayang aku lagi. Sekarang ni, takde buffered langsung berlegar-legar dalam blog ni. Semua buffered dah turun jadi metered. Isk isk uwaa…
Sebelum ni, sejak dapat BE, blog ni tak pernah putus dengan Buffered. Hari tu lepas aku cash out, BE putus pun sekejap je, dalam 2 hari. Tapi kali ni lamanya..dah seminggu takde BE. Mentang-mentang lah trafik blog aku  ni tak stabil…Hadoi!.
Tengok bintang tu pun dah turun. Sebelum ni. kat Leaderboard, bintang penuh. Sekarang bintang 3 je. Uwaa… Kecik ati arr ngan Nuffnang..Huhu…Bakal tergugatkah kasih sayangku padamu Nuffnang?. =(


Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

error: Content is protected !!