Yeehaaa..dah lama aku tak join segmen review blog ni. Kali ni nak join review blog bersama ‘Blog Privasi’.
Serba ringkas mengenai blog ni:
1. Asalnya ni blog personal, tapi tu dulu. Kini dah jarang cerita pasal personal.
2. Kadang-kadang sebulan sekali adalah juga cerita pasal personal dalam blog ni. Sekadar meluahkan perasaan yang terpendam. 
3. Dalam blog ni banyak juga entri contest, sebab memang suka join contest walaupun tak selalu menang. Tapi, sekali-sekali adalah juga menang nya tu. Hehe..
4. Blog ni baru setahun jagung.
5. Penulis blog ni perempuan, tapi selalu disalah ertikan oleh pembaca blog ni. Mereka selalu ingat ni blog lelaki. Hehe..Takpe, tak kisah pun. Yang penting, orang baca blog ni.
Tu je lah, serba ringkas mengenai blog ni. 

 3 orang rakan menjadi mangsa TAG:
Join cepat ya, kawan-kawan. Tarikh tutup hari ni (5 Feb). Aku pun baru tahu hari ni. =D
KLIK BANNER ATAS TU UNTUK JOIN!

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.
error: Content is protected !!