EH! MANA CEK NUFFNANG AKU?

by syaisya on February 21, 2011

baby cry EH! MANA CEK NUFFNANG AKU?
Dah beberapa hari tak dapat jenguk blog. Sibuk…macam-macam hal perlu diuruskan. Penat! Itu jelah yang boleh diperkatakan. Oleh kerana dah beberapa hari tak ketuk keyboard laptop kesayanganku ini, dengan semangatnya ON laptop dan nak buat 1 entri. Nak join contest sebenarnya. Tarikh tutup dah nak dekat.
Tapi kan, tiba-tiba aku terbaca 1 entri di blog yang aku follow, mengenai income yang dia baru jana dari blog dia. Aku pun dengan serta-merta teringat pada cek Nuffnang yang dah dekat 2 bulan aku simpan. Memang sengaja tak nak bank in, nak tunggu cek ke-2 yang dijangka, InsyaAllah, akan sampai awal bulan depan. Lagi 2 minggu je lah, kan.
Aku pun cek kat beg laptop. Kalau tak silap, aku letak kat situ. Tapi kan, isk isk uwa..takde lah. Mana dia? Huhu…Nangis……Terus terencat nak update blog nak mengarang untuk contest tu… Uwaaa….Bukan senang nak dapat cek tu!. Takkan aku dah terbuang kot?. Uwaaaaa…
EF7E31402E32ADBE21C0146FA24231F2 EH! MANA CEK NUFFNANG AKU?
Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

{ 2 comments… read them below or add one }

Ibnu K May 8, 2011 at 1:27 pm

Salah sendiri lah tu, tak nak bank in kan.. tangguh lagi.. ha kan dah lesap.. kelam kabut mencarik.. moga awk jmpa lah ya..

Reply

syaisya May 8, 2011 at 2:03 pm

Hehe..dah jumpa dah..pindah2 rumah sampai lupa mana letaknya cek tu :D

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: