Aku pun tak tahu sejauh mana kebenaran cerita tentang Facebook nak tutup bulan depan ni (March). Memang betul-betul ke si Mark Zuckerberg ni nak tutup Facebook tu?. Walaupun aku tak selalu berulit dengan Facebook, tapi FB ni ada juga mendatangkan keuntungan bagi aku. Hehe..untung bukan dari segi wang ringgit, tapi untung kepada blog cabuk ni lah. Yelah, FB kan salah satu bahan untuk ‘market’ kan blog kita. =D

Apapun, sama ada dia tutup atau tidak, aku dah pun join Faceblog. Baru je tadi. Hehe…Layout dia memang sebijik sejibon macam Facebook la. Kalau tak percaya, KLIK SINI.

 

Ha! Aku dah join. Korang bila lagi?. Jomlah join, ramai-ramai memeriahkan Faceblog tu. Lagi ramai lagi meriah, kan?. Aku tengok memang ramai blogger dah join. Join je, free dan senang je nak join. Hanya dengan 3 langkah mudah. Sambil-sambil tu, boleh promote blog kat situ.

 

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.
error: Content is protected !!