Terbaca entri mengenai cara untuk mengetahu nilai blog kat blog myvitrd. So, aku pun dengan gatal tangannya pi check nilai blog aku yang tak glamour ni. Nak tahu juga kan, ada nilai ke tak blog aku ni. Setelah check, inilah yang tertera. Sila fokus pada tulisan yang aku  dah letak kotak merah tu eh.

Taraaa! Nilainya ialah: NO DATA USD. Hahaaa.. Dalam erti kata lain, takde nilai lah der….Keh3.
Korang nak tahu berapa nilai blog korang tak?. Check lah kat sini >> stats2u

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.
error: Content is protected !!