Seperti tajuk yang tertera di atas, itulah perasaan yang aku pendamkan selama sebulan ni. Serius, betul-betul genap sebulan. Dah sebulan aku duduk kat rumah baru ni. Kat rumah lama dulu aku surfing dan blogging tanpa banyak halangan, kecuali 1 perkataan ni je ‘malas’.  
Tapi sejak berpindah, keiginan dan semangat membara yang ada untuk set up blog (bukan blog ni), seringkali dipadamkan oleh line internet yang asyik terputus-putus je. Dush!. Memang spoil betul lah. Potong stim je!. Kadang-kadang tu, hilang kesabaran aku dibuatnya. 
GERAM! MENYAMPAH! SAKIT HATI! BENCI! HUH!

p/s: Entri ni takde gambar. Nak upload gambar pun, dari aku tak mengantuk, sampai terlelap aku dibuatnya. Huhu…

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.
error: Content is protected !!