Join contest adalah antara aktiviti kegemaran aku dalam dunia blogging ni. Walaupun tak selalu menang, tapi keseronokan join contest tu yang menyebabkan aku dah macam ketagih pula nak join contest-contest yang blogger-blogger anjurkan.

Berikut adalah antara contest yang aku dah usyar, berlangsung pada bulan ni.

http://maribinablog.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-syoknyerblogging.html (28/2)
http://mohdhaiqal.blogspot.com/2011/02/contest-ada-apa-dengan-cinta.html
(12 tengahari 15 February 2011)
http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/02/contest-situasi-hans-gunakan-imaginasi.html (4/4)

Nombor yang dikurungkan itu adalah tarikh tutupnya. Jom join contest!.

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.
error: Content is protected !!