Goalllll…Hehe… aku memang suka tengok video gol perlawanan. Sebab memang best tengok time gol ni. Jom layan VIDEO GOL BOLA SEPAK MALAYSIA LAWAN PAKISTAN 1ST LEG KELAYAKAN OLIMPIK 2012 ni. Kedua-dua gol dijaringkan pada separuh masa pertama. Maka dengan ini, Malaysia berbekalkan kedudukan yang selesa untuk 2nd leg di Lahore, 9 March nanti.

Cantik kedua-dua gol yang dijaringkan. Tapi aku lebih suka gol yang ke-2 tu, sebab kelihatan semua pemain yang ada di situ tercengang-cengang termasuk keeper Pakistan (langsung tak tahan bola tu =D)

p/s: Tahniah kepada skuad bola sepak kebangsaan. Good luck untuk perlawanan seterusnya.

KEPUTUSAN MALAYSIA LAWAN PAKISTAN – 1ST LEG (23.02.2011) STADIUM SHAH ALAM

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.
error: Content is protected !!