GAMBAR NIKAH SITI SARAH RAISUDIN DAN SHUIB SEPAH RAJA LAWAK

by syaisya on March 5, 2011

Penyanyi kecil molek, Siti Sarah Raisudin, telah selamat menjadi isteri kepada Shuib, ahli kumpulan Sepah (Raja Lawak) pada 26 Februari, 2011. Tarikh mereka nikah ni bersamaan dengan majlis perkahwinan akak aku. Sibuk dengan majlis perkahwinan akak aku, jadi, aku pun tak tahu yang mereka ni telah bernikah. Dah lama tak berblog ni. Namun begitu, aku masih lagi nak mengabadikan gambar-gambar perkahwinan mereka di blog aku ni. =D

 

 

 

Comelnya Siti Sarah

 

Selamat pengantin baru kepada Siti Sarah dan Shuib. Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.

Sumber Photo: Sensasi Selebriti & mstar online.

JAWAB SURVEY DAPAT DUIT

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.

{ 2 comments… read them below or add one }

URY March 5, 2011 at 1:13 am

Moga pasangan ni berkekalan dlm kebahagiaan..

Reply

aurikelsan March 5, 2011 at 1:51 am

letak gambar artis nikah je.. gambar ko nikah bila lak? hehe

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: