Sepatutnya, perlawanan pusingan kedua (2nd leg) antara Malaysia dan Pakistan kelayakan Olimpik 2012 yang bermula jam 10.50 malam ini boleh ditonton secara langsung di Astro Arena dan tv1. Tapi, sayang seribu kali sayang, Astro Arena mengumumkan bahawa siaran langsung ini dibatalkan kerana pihak TV Pakistan mempunyai masalah menghantar isyarat siaran langsung kerana tiada segmen satelit yang membolehkan transmisi ke Malaysia.
Hadoi! boleh lah pulak macam tu ek? Patutlah tv1 pun batalkan siaran langsung perlawanan ni. Rupanya sebab ni.
p/s: Apalah agaknya yang terjadi di Stadium Punjab sekarang ni ek?. Uwa…nak tengok diorang perform kat sana…isk2..

Update terkini: KEPUTUSAN MALAYSIA VS PAKISTAN 2ND LEG

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan button share ini.
error: Content is protected !!