hana tajima

Nama sebenarnya ialah Hana Tajima-Simpson (Tajima – nama bapanya, Japanese), Simpson pula, Mamanya, seorang wanita English.  Hana telah pun memeluk agama Islam 6 tahun lalu. Hana sebenarnya seorang fashion designer di maysaa (maysaa.com).

Sekali pandang, muka dia memang macam Melayu kan?. Tapi bila aku tenung gambar ni betul-betul, aspecially bahagian mata tu, boleh detect juga la, ciri-ciri Japanese yang mengalir dalam darah dia.

Hana ada mereka pakaian untuk Yuna. Berikut adalah beberapa rekaan Hana yang diperagakan oleh Yuna.

Hana Tajima mempunyai blog peribadi di stylecovered. Gambar-gambar ni pun aku ambil dari blog Hana.

Kongsi artikel ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang ‘share’ ini.

error: Content is protected !!