banner contest teka umur si comel

Contest Teka Umur Si Comel masih lagi berlangsung. Alhamdulillah, sudah lebih 20 penyertaan diterima. Terima kasih kepada semua yang dah join. I love you all lah.  Muah.

Ok, hadiah untuk contest ni ialah top up/cash RM10.  Pemenang boleh pilih nak top up/cash. Pemenangnya seorang sahaja, iaitu yang paling tepat. Tapi, mungkin juga aku akan tambah hadiah, tengok dulu sambutan yang diberikan untuk contest ni macam mana.

Senarai peserta aku dah letakkan dalam 1 page di sebelah atas kanan blog. Kepada semua peserta sila semak nama anda. Kalau tercicir, bagi tahu eh. Kepada yang aku tulis ‘blog tak boleh buka’ tu, memang aku masih lagi tak dapat tengok tekaan yang diberi, sebab tak boleh nak buka entri tu. InsyaAllah, aku akan try buka lagi lain kali.

Kepada yang belum join, ada lagi 2 minggu untuk anda. Klik SINI untuk join, k.

  

error: Content is protected !!