Alhamdulillah, akhirnya aku berkesempatan online dan mengupdate pemenang untuk Contest Teka Umur Si Comel. Macam-macam tekaan diberikan.

Umur paling kecil diteka ialah 3 bulan, manakala umur paling besar yang diteka ialah 3 tahun setengah. Oh mak ai! 3 tahun setengah? Klu yang diberikan ialah bawah setahun, berat 6 kg, jadi berapakah umur Si Comel Sumayyah ni ketika gambar dirakamkan?.

OK, Aku kasi chan Sumayyah bagitau jawapannya. Check it out!.

Haa! Tu lah jawapannya. 6 bulan.  Berikut adalah 12 orang peserta yang dapat meneka dengan tepat. Mungkin sebab klu yang aku berikan menyebabkan ramai yang dapat meneka dengan tepat.

1. http://shafikascontestsblog.blogspot.com/2011/03/contest-teka-umur-sumayyah-oleh.html

2. http://blogforcontest.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

3. http://aanie.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

4. http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

5.  http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

6. http://fyrzal.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

7. http://samtinkp0rnatink.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

8. http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

9. http://kesayanganmukerinduanku.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

10. http://penyupenyuhijau.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

11. http://giler-contest.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

12. http://d3y4n4.blogspot.com/2011/04/contest-teka-umur-si-comel.html

Tapi kan, seperti yang dijanjikan, hadiah utamanya ada 1 je iaitu RM10 cash atau topup (bergantung pada pemenang nak cash or top up). Jadi, seorang sahaja pemenang utama akan dipilih menggunakan random.org. 11 lagi peneka yang lain akan dapat juga hadiah. Hadiah saguhati ni masih lagi dalam pertimbangan.

InsyaAllah, esok, aku umumkan pemenang. Kasi suspens sikit, sambil aku fikirkan hadiah saguhati tu. 😀 Harap bersabar ya…

error: Content is protected !!