ipanelonline

Mari-mari kawan semua kita berkenalan dengan iPanelonline.  Boleh dapat duit dengan hanya menjawab survey di iPanelonline ni. Tapi sebelum tu, jom kita berkenalan dengan iPanel.

Apa itu iPanel?

Ipanel telah ditubuh pada tahun 2004. Kami adalah sebuah syarikat kaji selidik yang profesional. Dalam masa yang singkat, melalui usaha kami, iPanel telah mempunyai ahli dari China, Hong Kong, Taiwan, Singapura, Indonesia, Thailand, Malaysia, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, Philippines, Vietnam dan lain-lain.

Kiranya, iPanelonline ni dah lama lah wujud, sejak 2004 lagi. Mungkin aku terlambat tahu, tapi better late than never, lah kan. Bagi yang dah lama tahu dan dah lama join, tahniah! Tapi, bagi yang belum tahu atau baru ni tahu, takpe, tak menjadi masalah. Masih belum terlambat untuk join iPanelonline. Nak join, klik je SINI.

Cara daftar senang je.

1. Klik link NI.

2. Isi borang pendaftaran. Mudah je, dalam 5 minit dah boleh siap daftar.

3. Selepas lengkap mengisi borang permohonan dan hantar, anda akan menerima 1 emel jemputan dari iPanelonline (di emel yang anda gunakan untuk mendaftar). Anda dikehendaki mengaktifkan akaun anda melalui jemputan emel tersebut untuk melengkapkan proses pendaftaran anda.

4. Login semula ke iPanelonline, di Homepage iPanel, jawab 2 kaji selidik di bahagian ‘survey ahli‘.

klik survey ahli

klik survey ahli untuk memilih senarai survey yang ada

Klik je mana-mana tajuk survey yang menarik minat anda. Boleh rujuk gambar di bawah.

cara jawab survey di iPanelonline

Klik je mana-mana tajuk survey yang anda minat untuk jawab

Senang je kan. Setiap kaji selidik yang anda jawab, anda akan mendapat mata ganjaran. Kumpul banyak-banyak mata ganjaran ni, dah banyak, boleh lah tebus dengan wang tunai.

Cara nak tambah points

So, jawablah semua survey yang ada di ruangan ‘survey ahli’ tu kalau nak dapat mata yang banyak dengan cepat. Tajuk survey yang berwarna merah je yang dapat mata ganjaran, ya.

Anda juga akan menerima tawaran survey dari iPanel untuk anda jawab ni bahagian ‘survey saya‘. Jawab survey yang ni, lagi besar mata ganjarannya, contohnya 650 points (RM6.50) dan sebagainya.

So, apa tunggu lagi. Jom join iPanelonline dan dapatkan bayaran untuk survey yang anda jawab. Senang-senang je survey dia. Ada yang hanya mengandungi 5 soalan je, 1 minit je pun boleh siap jawab survey tu.

p/s: Free je daftar ni. Tak kena bayar pun. Sebaliknya, iPanel yang akan bayar kita melalui Paypal. Kan best tu 😀

p/s: Kalau takde akaun paypal pun takpe. Daftar je dulu. Nanti bila dah cukup point untuk cash out, boleh daftar akaun paypal. Asalkan anda warganegara Malaysia dan berumur 14 tahun ke atas, boleh je daftar iPanelonline ni.

Pesanan: Selepas mandaftar, jangan lupa untuk menjawab 2 survey dari mana-mana tajuk survey di ‘survey ahli‘. Ini penting bagi menunjukkan anda adalah ahli yang aktif, selain daripada peluang untuk anda tambah mata dengan lebih cepat.

BUAT DUIT DENGAN CHURP CHURP PUN BOLEH JUGA.

PEMINAT PERODUA BOLEH DAPAT RM10RIBU KALAU MENANG CONTEST NI!

Kongsi peluang keemasan ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang ‘share’ ini.

error: Content is protected !!