anak kembar sazzy falak

Kembar tak seiras

Comelnya anak kembar Sazzy Falak ni. Kecil je kan. Bayi kembar tak seiras ni baru je berusia 16 hari. Yang lelaki namanya Iman Lily, yang perempuan pula Tiara Rose. Wah! Ada nama bunga lah kat bayi berdua ni. 😀

Tahniah kepada ibu bapa baby kembar ni iaitu Sazzy Falak dan Nazril Idrus.

p/s: Suka tengok baby kembar. Tapi bukan senang kan, nak jaga kembar. Jaga seorang pun dah penat.

Sumber gambar: Oh Bulan.

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda di Facebook dengan menekan butang ‘share’ ini.

error: Content is protected !!