Cerita pasal churp churp ni, aku tengok ramai dah berjaya menjana pendapatan melaluinya. Dulu kalau tak silap aku, aku start dengar pasal churp churp ni sejak tahun lepas.

Actually, awal juga lah aku join churp churp ni. Tapi tak pernah aktif pun. Hik2..Tak tahulah kenapa aku ni. Tahu churp churp ni boleh buat side income, tapi saje je nak jual mahal. Orang nak kasi duit, tak nak pula rebut peluang yang ada. 😀

Tapi aku suka je baca cerita pasal mereka-mereka yang dah berjaya jana pendapatan lumayan dengan churp churp ni. Sambil-sambil berfacebook, bertwitter, boleh tambah duit poket, kan.

Dah ramai yang join. Tapi kalau yang belum join tu, jomlah join sekali. Asalkan korang ada facebook atau twitter, boleh je join churp churp ni. Free je pun. Tak kena bayar apa. Kalau dah join lepas tu tak nak aktif pun, tak rugi apa. Cuma tak dapat duit lah. Kalau kita rajin, dapat lah habuannya. Itu je lah.

Boleh klik SINI dan SINI untuk tengok contoh kempen/iklan yang ada di Churp Churp.

Klik je SINI untuk join churp churp ni, wokey. 🙂

 

OPS! ADA LAGI SATU. NI PUN BEST JUGA.

Lagi satu, selain dari Churp Churp, boleh juga join says.my. Konsepnya sama je dengan churp churp. Just share link kempen dengan rakan-rakan di Twitter dan Facebook. Contoh iklan/kempen says.my ni ada kat SINI. Kliklah kalau nak tengok apa iklan yang ada di says.my sekarang ni.

Bagi yang ada blog, boleh promote link kempen di blog masing-masing. Join je kedua-duanya, tak rugi apa pun. Daftar percuma je. Kumpul duit sikit-sikit, bila dah cukup RM100, cash out je. Dapatlah cek nanti. Tapi kalau rajin promote iklan-iklan yang ada, memang lagi cepatlah boleh cash out. Yang pastinya, siapa yang usaha lebih, dia dapat lebih lah, kan. So, apa tunggu lagi, joinlah Says.my sekarang. Klik SINI untuk JOIN!. Selamat mengumpul duit sambil berFB dan bertwitter!. Enjoy!

 

NI PULA DUIT YANG AKU DAH KUMPUL.

Ni earning yang aku dah berjaya dapat setelah 2 minggu share link Churp Churp dengan kawan-kawan di FB, twitter dan di blog ni. Boleh tengok kat entri ni: DUIT PENDAPATAN DARI INTERNET. Earning untuk says.my, nanti aku update kemudian. Agak busy lah sejak jadi student ni. Hehe..

Kongsi info ini dengan rakan-rakan anda yang lain di Facebook dengan menekan butang share ini.

error: Content is protected !!