Dah lama aku tak join segmen review mengreview ni. Kali ni nak join segmen review oleh Jamaluddin.net. Ada banyak kelebihan join segmen, selain dari dapat memperkenalkan blog kepada blogger lain dan mendapat tempias trafik dari Jamaluddin.net yang UV nya 400-500 sehari, url blog juga akan tersenarai dalam directory blog yang disediakan oleh beliau:

Dan berita baik kepada blog-blog yang Jamal dah review ialah secara automatic Jamal akan letakkan link blog diorang dalam blog terbaru Jamal iaitu malaysiandirectory.blogspot.com. Jamal akan asingkan semua blog yang dah join segmen Jamal mengikut kategori masing-masing, nanti senang Jamal dan rakan-rakan semua untuk buat blogwalking dan juga dijadikan sebagai rujukan.

Okey, korang nak join? Kilk je lah SINI

error: Content is protected !!